Γερανοί

Ο υδραυλικός γερανός της Β.Ι.Μ ΜΟΣΧΟΣ αποτελεί ένα άρτια σχεδιασμένο μηχανισμό για όλες τις δύσκολες φορτοεκφορτώσεις, εύκολο στη χρήση του, γρήγορο, ευέλικτο και ασφαλές.

Η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει διάφορα είδη γερανών όπως σπαστούς, τηλεσκοπικούς, με αρπάγη αλλά και πιο εξειδικευμένους, κατάλληλους για θαλάσσιο περιβάλλον.

Όλα τα μηχανήματα ΒΙΜ είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, στο  3D CAD Software και φέρουν CE.

  •  Αναφορικά με τους γερανούς θαλασσίου περιβάλλοντος (ποντοπόρων πλοίων, σπαστούς, σταθερής μπούμας), αυτοί κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές των μελών του IACS (BV,RINA, DNVGL,KR κλπ.), και με δυνατότητα πιστοποίησης ATEX (για εκρηκτικές ατμόσφαιρες).

Όλα τα μηχανήματα της Β.Ι.Μ ΜΟΣΧΟΣ σχεδιάζονται με βάση τις ανάγκες των πελατών της και, γι’ αυτό, μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με αυτές.

Οι τύποι των μηχανημάτων που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικοί.

Επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους πιστοποιημένους τύπους μηχανημάτων που διαθέτουμε, είτε για να  σχεδιάσουμε μαζί τον ανυψωτικό μηχανισμό που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, είμαστε στη διάθεση σας.

ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ